Întărâtă-i drace!

În ultima vreme scrâșnitul din dinți a devenit obligatoriu. Îl vedem pe Dragnea cum își face praf măselele ori de câte ori mai scrie Ponta câte o „glumiță” în stil propriu și personal, pe Grindeanu cum își încruntă strungăreața după întâlnirea tinerei speranțe Tudorel Toader cu ambasadorul american și câte și mai câte. Al naibii de bine merge treaba în executiv și odată cu asta în toată țara. Noroc cu vizita Alteței Sale Regale Prințul moștenitor Charles, altfel uitam și de tradiționala pâine cu sare de la primire. Colac peste pupăză, mai vine și saltimbancul numărul unu al României, șpagatistul național Mircea Badea să ne spună el cum a greșit fundamental că n-a părăsit România când era mai mic. Tocmai ăsta s-a găsit să plângă!? După ce că a supt de la o singură țâță atâția ani, până a secat-o chiar, mai are nerușinarea să formeze opinii d-astea? Rușine măi Badeo! Ce să învețe tinerii de la tine? Cum să joace la pariuri și să pozeze banii (câștigați fără muncă) pentru pagina de facebook? Hai că ți-am zis-o!

Ce făcuși Leano? Luași cu executare? Nașpa moment. După o asemenea lovitură, se pune întrebarea legitimă: ce se face mironosița cu masteratul în integrare în absolut început la căminul seminarului? Și-a luat Trăienel degeaba scară de șase metri? Sau poate o folosește să spioneze seara peste gardul de la Târgșor? No, aste e… Justiția e justiție, așa oarbă cum este. Lasă Lenuțo, recursul o să fie pe viață și pe moarte. Să mori răpus de dragoste rănită, nu alta. La modul serios și aproape sigur, odată cu condamnarea Elenei Udrea și cu refuzul de eliberare condiționată a fratelui său, cariera politică a fostului președinte s-a încheiat. S-a dovedit, dacă mai era nevoie, că influența sa e demult apusă. N-a putut să-și salveze apropiații, deci gata! Rămâne în istorie așa cum au anticipat mulți, cu mai multe rele decât bune. Și să fie a dracului de treabă dacă nu simțim în fiecare zi câte rele lasă!

Știți de ce îmi amintește frenezia asta a numirilor din aceste zile? De perioada USL, atunci când liberalii își vindeau și mămicuța pentru o sinecură, când unirea aducea a împreunare cu de-a sila. Acum rolul peneliștilor a fost luat tot de peneliști dar pe stil nou, adică de foști pedeliști. Prefecți, subprefecți, șefi de deconcentrate, lingători de blide și combinagii mici proveniți din defunctul PDL, toți laolaltă primesc acum lumina de la puternicii zilei, care în măreția și mărinimia lor îi blagoslovesc la grămadă pe toți troglodiții. Cum să mai trăiești în țara asta irespirabilă, vorba lui Badea? Păi ăștia să reprezinte speranța de progres? O să-i luăm pe rând pe câțiva, în curând. Până atunci mai suferim și mai înghițim, căci asta este menirea noastră pe pământ. Mulțumesc!

Doamne ajută !

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s